GDPR overholdelse

Applikationen der benyttes til at sikre GDPR overholdelsen på denne hjemmeside, opsamler din IP og email adresse, for at kunne behandle oplysningerne. For mere information, se vores Privatlivspolitik

Data rettelse

Du kan bruge linket herunder til at opdatere dine konto oplysninger, hvis de ikke er korrekte.

Dataportabilitet

Du kan bruge links herunder til at downloade alle oplysninger vi gemmer og bruger for at give dig en bedre oplevelse af vores hjemmeside.

Adgang til personlige oplysninger

Du kan bruge linket herunder til at få en rapport, der indeholder alle de personlige oplysninger vi har gemt om dig.

Retten til at blive glemt

Brug denne mulighed hvis du vil slette dine personlige oplysninger fra vores hjemmeside. Husk at denne proces vil slette din konto, så du ikke længere kan få adgang til eller bruge den.

Vores historie

Vores historie

AVILO er grundlagt i Århus af Kim Suhr Villefrance.

Vi laver møbler, belysning og accessories rodfæstet i den danske tradition af godt håndværk, men frigjort fra minimalismen. Vi drømmer om at skabe designs der svæver i det usynlige felt mellem kunst og funktionalitet, fordi vi ikke tror på begrænsninger.

Det er meget vigtigt for os at designs fra AVILO, er funderet på nysgerrighed på materialer og originale autentiske idéer.

Et nyt designs vej

Et nyt designs vej

Med stærke kompetencer inden for produktudvikling, er vi med hele vejen fra designfasen over prototypeudvikling til endelig produktion.

Det er meget vigtigt for os at alle detaljer i både materialevalg, produktionsmetoder samt håndværksarbejde, lever op til vores høje krav. Et design fra AVILO skal altid være bæredygtigt, både på det æstetiske såvel som kvalitetsmæssigt. På den måde kan vi spare på jordens ressourcer.

    Naturens magiske former

    VI FINDER INSPIRATION I Kerið Crater på Island

    Gratis forsendelse over ved køb 600,-