Pleje & Vedligehold

Ved at følge disse simple råd, vil dine AVILO møbler holde sig i den bedste stand, mange år ud i fremtiden.

Pulverlakerede overflader

Rengør overflader med en ren og fugtig klud. Ved genstridige pletter, benyttes en opløsning af vand og mild sæbe. Husk at aftørre eventuelle sæberester med en ren og tør klud, med det samme. 

Tekstiler

Støvsug møblet på regelmæssig basis, med et dedikeret møbelmundstykke. Fjern ikke-fedtholdige pletter ved forsigtigt at duppe med en fnugfri klud eller svamp vredet i varmt vand. Hvis nødvendigt, kan der duppes med sæbevand. Til sidst, duppes overfladen med rent vand.
Fedtpletter fjernes ved at benytte dedikerede rensemidler til dette. Vi anbefaler at man afprøver rensemidlet på et ikke synligt område først, for at se om der er nogen virkning på materialet. Sørg for at tørre overfladen fuldstændigt før brug.
 

Læder

Støvsug møblet på regelmæssig basis, med et dedikeret møbelmundstykke. For at absorbere spildte væsker, benyttes en ren og tør klud med det samme. Pletter fjernes ved hjælp af en skummet fra sæbespåner, pisket op i vand. Skummet skal påføres over hele overfladen, med en blød klud. Brug kun skummet og undgå at læderet gøres vådt. Når læderet er tørt, poleres det med en blød, tør bomuldsklud. Brug aldrig andre rengøringsmidler end dette.

Keramik

Rengør overflader med en ren og tør klud. Den specielle glasur vores keramiske produkter er udført i, tåler ikke vandpåvirkning på den udvendige side.

Glas

Rengør overflader med en ren og fugtig klud. Ved genstridige pletter, benyttes en opløsning af vand og mild sæbe. Husk at aftørre eventuelle sæberester med en ren og tør klud, med det samme.

 

 

Vores historie

Vores historie

AVILO er grundlagt i Århus af Kim Suhr Villefrance.

Vi laver møbler, belysning og accessories rodfæstet i den danske tradition af godt håndværk, men frigjort fra minimalismen. Vi drømmer om at skabe designs der svæver i det usynlige felt mellem kunst og funktionalitet, fordi vi ikke tror på begrænsninger.

Det er meget vigtigt for os at designs fra AVILO, er funderet på nysgerrighed på materialer og originale autentiske idéer.

Et nyt designs vej

Et nyt designs vej

Med stærke kompetencer inden for produktudvikling, er vi med hele vejen fra designfasen over prototypeudvikling til endelig produktion.

Det er meget vigtigt for os at alle detaljer i både materialevalg, produktionsmetoder samt håndværksarbejde, lever op til vores høje krav. Et design fra AVILO skal altid være bæredygtigt, både på det æstetiske såvel som kvalitetsmæssigt. På den måde kan vi spare på jordens ressourcer.

    Naturens magiske former

    VI FINDER INSPIRATION I Kerið Crater på Island

    Gratis forsendelse over ved køb 600,-